Perzik, Burrata & Lavendel
Ingrediënten (8 hapjes)
- 1 Ciabatta brood
- 1 Perzik
- 1 Kleine fles witte "kookwijn"
- 2 bollen burrata
- 5 takjes verse lavendel
Kruiden
- Peper
-"Gemakkelijk zalig verrassend hapje!"-
Bereiding
Stappenplan
1. Snij de perzik in partjes en laat deze gedurende 3 uur onderdompelen in de witte wijn met takjes lavendel.
2. Snij de ciabatta in fijne sneden van een halve cm.
3. Leg de sneetjes in de oven onder de grill gedurende 1 à 2 minuten.
4. Snij de burrata in 4 zodat je mooie lange stukken hebt om op de broodjes te leggen.
5. Leg op elk stukje brood een stukje perzik en burrata en werk af met kleine stukjes lavendelbloemen.
-"Smakelijk & Santé"-
Tip
- Gebruik niet teveel lavendel want is anders te bitter en pikant.
- Je kan het broodje altijd inwrijven met look, geeft een extra "touch".
Wist je dat?
Het kruid Lavendel door veel mensen wordt aanzien als medicinaal middel. Het heeft een kalmerende impact op het zenuwstelsel en brengt je geest in balans.
Heb je het geprobeerd? Foto's of reacties zijn altijd fijn!
Heb je vragen, hulp nodig of heb je goeie raad, laat het dan maar zeker weten!
Reactie plaatsen
Reacties
Super mooie foto’s. Ziet er lekker uit. Zal dit zeker proberen