Tortilla Chips
Ingrediënten (1 schotel)
- 1 zak torilla chips
- 3 tomaten
- 1 lookteen
- 500 gr geraspte kaas
- Jalapeno's
- 1 pot zure room
- Olijfolie
Kruiden
- Peper & zout
- Provençaalse kruiden
-"Gemakkelijk mexicaans hapje!"-
Bereiding
Stappenplan
1. Verwarm de oven op 180°.
2. Snij de tomaat in 4 en haal de pitten eruit en snij deze in kleine blokjes.
3. Meng de tomaten met een geplet teentje look, provencaals kruiden en olijfolie. Kruid het geheel met peper en zout.
4. Leg de tortilla chips in een ovenschotel en strooi de tomaten erover.
5. Drop hier en daar een eetlepel zure room en bedek het geheel met geraspte kaas.
6. Werk af met jalapeno's voor de liefhebbers.
-"Smakelijk & Santé"-
Tip
- Je kan de tomaten ook vervangen door een dipsaus.
- Indien je er een voorgerecht van wilt maken, kan je altijd gehakt of kleine stukken kip toevoegen (met mexicaanse kruiden).
- Ik neem altijd de "nature" chips maar je kan gerust de pikante of paprika versie nemen.
Wist je dat?
Er een Tortilla chips day was! 24 februari!
Heb je het geprobeerd? Foto's of reacties zijn altijd fijn!
Heb je vragen, hulp nodig of heb je goeie raad, laat het dan maar zeker weten!
Reactie plaatsen
Reacties