Gevulde Pasta met Rode Biet & Zure Room
Ingredienten (2personen)
- 250 gr verse gevulde pasta
- 1 rode biet
- 1 potje zure room
- 1 rode appel
- 10 cl kook witte wijn
- olijfolie
- 2 lente-uitjes
Kruiden
- Peper & zout
- Verse koriander
- Verse dille
-" Je kan de gevulde pasta ook zelf maken met een vulling van ricotta & rode biet. "-
Bereiding
Stappenplan
1. Snij een brunoise van rode biet en appel. Voeg hier witte wijn aan toe en laat deze marineren gedurende 1 uur.
2. Plaats de kookpot met water voor de pasta op de kookplaat. Voeg wat zout en olijfolie toe.
3. Snij de lente-ui, de koriander en de dille grof.
4. Kook de pasta.
-" Warm de borden altijd op"-
5. Leg de pasta in het warme bord.
6. Doe er de brunoise over, de gesneden ui en kruiden en werk af met een lepel zure room.
7. Een draai aan de pepermolen en afwerken met een aantal blaadjes koriander.
-"Smakelijk"-
Tip
- Gebruik een verse rode biet, is gemakkelijk klaar te maken (gewoon koken in water) en heeft super veel smaak.
Wist je dat?
Koriander vaak gebruikt wordt als middel om de spijsvertering te verbeteren en irritaties aan de maag te verzachten. Het kruid bevat veel vitaminen A, B, C, E en K.
Heb je het geprobeerd? Foto's of reacties zijn altijd fijn!
Heb je vragen, hulp nodig of heb je goeie raad, laat het dan maar zeker weten!
Reactie plaatsen
Reacties